LELKI BÉKE  

Posted

A lelki béke abból származik, hogy ARRA KONCENTRÁLUNK, AMINK VAN, és nem arra, amink nincs. / hála, köszönet /

Ha azt csinálod, amit mindig is csináltál, akkor azt fogod kapni, amit mindig is kaptál!
Nem az számít, hogy hol kezded, hanem az, hogy hol fejezed be!
Amikor száz százalékosan eldöntöd, hogy megváltoztatod az életed, akkor ezek az eszközök, amik segítenek neked, MAGUKTÓL MEGJELENNEK AZ ÉLETEDBEN. Magadhoz vonzod a lehetőségeket. / vonzás törvénye /
Ha MEGBOCSÁTUNK MAGUNKNAK, másokat sem kritizálunk többé.
A düh, a féltékenység, a sértegetés, az üvöltözés, a depresszió mögött ott ólálkodik a FÉLELEM.
ISMERD FEL FÉLELMEIDET, mások hibáztatása helyett. Amikor felismerted, esélyed van rá, hogy felülkerekedj rajtuk.
Vannak emberek, akik kiabálással, fölényes viselkedéssel, kritizálással, undokoskodással terrorizálják társaikat. Nagy magabiztosságot mutatnak, pedig JOBBAN FÉLNEK ,MINT MI.
A FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGBEN SZENVEDŐ EMBEREK AZÉRT VISELKEDNEK ÍGY, HOGY FELFIGYELJENEK RÁJUK. FÉLNEK, HOGY NORMÁLIS VISELKEDÉS ESETÉN SENKI NEM VESZI ÉSZRE ŐKET. EZEKET AZ EMBEREKET CSAK SAJNÁLNI LEHET, NEM FÉLNI TŐLÜK. SOHA NE HARCOLJ DISZNÓKKAL. INTELLIGENSEN ÉS NAGYVONALÚAN BALLAGJ TOVÁBB !!!

Nem tudod az életedet a külsőségek megváltoztatásával rendbe hozni!
Azért kapjuk az élettől a leckét, hogy tanuljunk belőle. Addig nem enged tovább, amíg nem vetted észre, hogy így nem mehet tovább. Amíg nem változunk, szükség van arra az
élet helyzetre.
AHOGY VÁLTOZIK A GONDOLKODÁSOD, ÚGY VÁLTOZIK AZ ÉLETED IS. ÉLETED RENDBETÉTELÉNEK BELÜLRŐL KELL FAKADNIA. AMENNYIRE VÁLTOZOL, AZ ÉLETED SZEREPLŐI IS ÚGY VÁLTOZNAK, VAGY CSERÉLŐDNEK LE.

MÁSOK MEGVÁLTOZTATÁSA HIÁBAVALÓ!!!!!

Mindenkinek rendbe kell tennie kapcsolatát magában és a másikban. Hazugsággal nem lehet továbblépni. Mindennek TE vagy az okozója. Nem véletlen, ki-kivel él, kivel találkozik. Fontos, hogy a másikat megértsétek, elfogadjátok, mert az az ő élete.
A kapcsolat, a ragaszkodás égi kell, hogy legyen. A földi kapaszkodás előbb-utóbb véget ér. Ha hazudsz és áltatod magad, csak szenvedést kapsz. Lépni kell tovább!
CSAK A " MOST " VAN!
Ezért nyissátok ki kezeteket, s engedjetek el mindent. Mi hozzátok tartozik ott marad, s mi nem belőletek van, eltávozik. Soha ne hozd vissza, ne sírj, ne ragaszkodj! Ami elveszett, annak el kellett vesznie!
Ne féljetek elengedni. Az elengedés nem azt jelenti, hogy nem szeretünk, hanem azt, hogy annyira szeretjük, hogy engedjük, a saját útján menjen tovább!!!
Ha új útra lépsz, a régit teljesen el kell hagynod. Nem tekintünk vissza, nem sajnálkozunk, rágódunk, emlék foszlányokhoz ragaszkodunk... Csak a MOST van.

Tedd meg a lépést, különben egész életedben csak sajnálni fogod magadat.

This entry was posted at 12:32 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése