EMBERI KAPCSOLATOK (új)  

Posted

"Embertársaidnak kizárólag szeretettel tartozol!" Pál Apostol

A gonosz, amit másokkal műveltél, saját elméd törvénye értelmében száll vissza rád.
Aki másokat becsap és megcsal, saját magát csapja be és csalja meg. Bűntudatod és veszteségérzeted valamikor, elkerülhetetlenül veszteségeket vonz hozzád. Mindig szabadítsd fel lelkedet az önvád és bűntudat terhétől, és egészséged, gondolataid, életed helyreáll! Soha ne legyen mások miatt bűntudatod. Tetteidet vissza nem fordíthatod. Próbáld minden erőddel helyrehozni elkövetett hibádat, hogy szűnjön a bűntudat. Ha már lehetetlen, tovább kell menned, el kell engedned. Tanultál belőle, legyen ez elég. Ha ezt nem teszed meg, életed rámehet. TANULJ BELŐLE ÉS LÉPJ TOVÁBB!
Az érzelmek a gondolatokat követik, és hatalmadban áll, hogy elutasíts minden zavaró, vagy felkavaró gondolatot.
Ha tökéletes egészségre és boldogságra törekszel, mindenkinek meg kell bocsátanod. Ha pedig önmagadnak, vagy másoknak nem bocsátasz meg, az lelki büszkeségedről tesz tanúbizonyságot,
azaz tudatlanságodról! TUDOD: "Semmi nem jó, semmi nem rossz, csak van!"
MERT A BÜSZKESÉGNÉL AZ ÉLETED TÖBBET ÉR!

Amilyen mértékkel mérünk, olyan mértékkel mérnek minket.
A gyűlölködő, frusztrált ember viszolyog békés, boldog, örömteli társaitól. Miért ennyire boldogok mások, holott Ő ilyen nyomorult? Szeretné a többi embert is a saját szintjére lesüllyeszteni.
A NYOMORÚSÁG TÁRSRA VÁGYIK! MINDIG MARADJ AZ ILYEN EMBEREKKEL TÁVOLSÁGTARTÓ, HŰVÖS ÉS SZENVEDÉLYTELEN!

A meghátrálás taktikája sohasem győzhet. Sose hagyd, hogy vitapartnereid hisztériás rohamokkal, követelőzésekkel, érzelmi zsarolásokkal szerezzenek érvényt akaratuknak.
- légy határozott
- kedves
- soha ne engedj
- utasítsd vissza követelésüket
- csak azt tedd, ami számodra helyes

AZ ÉGVILÁGON SENKINEK NE ADJ HATALMAT ARRA, HOGY ELTÉRÍTSEN ÉLETED CÉLJÁTÓL. KÉTELY NÉLKÜL, HATÁROZOTTAN TUDD ÉS VALLD, AMI HOZZÁJÁRUL ÉLETED TELJESSÉGÉHEZ, BÉKESSÉGÉHEZ.


This entry was posted at 2:42 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése