Teremtő vagy!  

Posted

Minden anyagot a tudat hoz létre. Egyszerűbb a sok rosszért Istent, a kormányt, a szüleidet hibáztatni, mint tenni valamit azért, hogy jobban élj. Te teremtesz meg magad körül minden jót és gyötrelmet, ha belátod ezt a tényt, ha nem.

Az érzelmek irányítják a fizikai világot!

Minél nagyobb az energiája az érzelemnek, a hitnek, a vágynak, annál gyorsabban jelenik meg a fizikai világban. A tiszta, rövid, érzelemmentes gondolat ritkán hoz létre anyagot. Minél erősebben, érzelem dúsabban hiszel valamiben, annál könnyebben kapod meg kívánságodat. Ne csak gondolj rá, hanem érezd, lásd és halld magad körül az eseményeket!

Gyakran szétfolyik az energiánk, nem tudjuk egy adott célra összpontosítani az akaratunkat. Ez természetes, kitartás, hit és szenvedély kell a „vonzáshoz”. Hipp hopp gyors varázslás nincs! Ezt jegyezd meg! Nem azért, mert nem tudnád kivitelezni, hanem azért, mert egódat nehéz átvágni, nem tudsz kellő hitet szentelni a kívánságnak, és pont ezért nem fog sikerülni. Ettől azonban hamar elkedvetlenedsz, és hagyod az egész varázslást a csudába… Pedig meg tudod csinálni, csak el kell hinned, bizalmat kell magadnak szavazni.

A másik nagy hiba az lehet, hogy nem tudod pontosan, részletesen magad előtt megjeleníteni, kivetíteni a térbe a kívánt eseményt. Ezt sokat kell gyakorolni, az igazán profi vudu mesterek ezt a technikát alkalmazzák a mágiában.

A harmadik hiba az, hogy pontosan nem is tudod, mit szeretnél elérni, vagy megkapni. Nincs világos elképzelésed, fix kívánságod. Sok apró képet használsz, nem következetesen ugyanazt.

A negyedik hiba, hogy türelmetlen vagy, azonnal akarod látni a művedet, és hamar kijelented: ez nem is működik. Hogyan is kaphatnám Én meg amit csak akarok, bármit, akármit, hiszen „csak egy ember vagyok…” Az elméd azonban azonnal reagálni is fog: „Kívánságod parancs!”

Tudnod kell, hogy bármikor túlléphet a korlátaidat, mert ezek nem igazi akadályok, csak látszólagosak, elméd illúziói. Ha ezt tudatosítod, és elhiszed, hogy teremtő lélek vagy egy emberi testbe zárva, bármit elérhetsz és megkaphatsz, amit csak akarsz. Korlátlan, szabad és határtalan létező vagy. Teremtő elméd örökké él, csak a tested változik földi életről-életre. Az emberi gondolkodással nehéz felfogni a való világot, emberek által alkotott gépekkel mérhetetlen az energia, de egy esélyt, egy lehetőséget megérdemelsz magadtól…

Azt kapod, amit kapni akarsz. Ha nem tetszik, amit látsz, hát változtass. A teremtő energia azonban nem az ego és az anyagi világban keresendő.

Yohanna

This entry was posted at 4:14 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése