LEFELÉ HALADÓ SPIRÁL  

Posted


A "lefelé haladó spirál" maga a Vonzás Törvénye működés közben. Másképpen szólva, minden egy kis negatív gondolattal kezdődött. Azután több gondolat vonzódott hozzá, több ember vonzódott hozzá, több beszélgetés vonzódott hozzá, amíg végül egy nagyon erős, ahogy nevezted negatív spirállá vált.
Nagyon erős Lénynek kell lennie annak, aki képes elvonni a gondolatokat arról, amit nem akartok, amikor az mennyire erős. Más szóval, amikor fáj a fejed, nehéz egy egészséges boldog testre gondolnotok. Szélsőségesen negatív szituációban inkább a figyelem elterelést javasolom.
Csupán azzal, hogy a gondolataitokat egyre több olyan dologra irányítjátok, amiket akartok, a gyorsan mozgó "lefelé haladó spirált" gyorsan mozgó "felfelé haladó spirálra" cserélhetitek fel.

Persze ezért tenni kell. A siker felé vezető út tele van kövekkel, akadályokkal... Azért nem változtatsz a helyzeteden, mert félsz ezektől az akadályoktól.
Ha szegény vagy, próbálod elkerülni a problémákat, az akadályokat, a kihívást, de arra nem gondoltál, hogy szegénynek lenni a legnagyobb kihívás!
Becsapod magad, saját magadnak okoztad ezt a helyzetet! Tegyél már végre valamit. Így akarsz egész életedben élni? Mit lát a gyermeked? Mit tanul tőled? Siránkozni kell, hogy sajnáljanak, és mindenki mást okolni a sorsomért! Gratulálok!

Ha úgy gondolod, hogy ebből elég, tanulj. Ha szegény vagy, és hónapról-hónapra élsz, valamit nagyon rosszul tudsz!

YOHANNA Ékszerkollekció

YOHANNA Ékszerkollekció


Drágakő Ékszerek

Drágakő Ékszerek


Angyal Ékszerek

Angyal Ékszerek


Rózsafüzérek - Feszületek

Rózsafüzérek - Feszületek

This entry was posted at 9:48 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése