Soha ne gondolj arra, amit nem akarsz, hogy megjelenjen az életedben. Ha bevillan, legalább érzelmet ne szentelj neki. Hessegessed el, gondolj arra, amit el akarsz érni a jövőben, természetesen jelen időbe helyezve, mivel csak a jelen van, semmilyen más időzóna nem valós!
Én írtam egy forgatókönyvet az elkövetkezendő életemről. Házat, pénzösszeget, autót... Te is tedd meg. Részletesen, mindent írj bele. Hordozd magadnál, minden este nézd át, őszintén, hittel, adj hálát, hogy mindez a tiéd...
Csak erre gondolj, amikor érzelmileg bajban vagy. Minden nap áramlik feléd a pénz, több, mint elegendő mennyiségben! Tiszta szívvel hiszed, hogy az univerzum teremtő ereje elhozza neked.
A biblia már megírta, ennél nagyobb hit és bizonyíték nem kell. "Legyen a ti hitetek szerint!"
Mindig erősebbé válik a kívánt dolog, minél több figyelmet szentelsz neki. Ez a törvény. 1-2 hónap, és érezni fogod a javulást, ettől kezdve pedig már nem is akarsz letérni az útról. Ezt az időt szánd rá!!! Ha az akaratod elég erős, a hiedelmeken és hiten hamar túl lehet lépni. Tapasztalatom szerint 4-8 hét alatt kézzelfogható változást tapasztalsz! Ez nem olyan sok idő... Csináld!
Ha csak a jelen tényszerű dolgaiban hiszel, soha nem tudsz túljutni rajta.
Soha ne adjatok más megvető vagy lehúzó, visszatartó szavára, a saját gondolatotokat kell követnetek. Azt, amit megírtatok a jövő lapjára.
Nincs más lehetőséged, nem veszíthetsz semmit.
Egy cél felé, egy jobb élet felé haladjunk mindannyian!

Kabbala Ékszerek

Kabbala Ékszerek


Férfi Ékszerek

Férfi Ékszerek


Kristály Csillárok

Kristály Csillárok


Ékszerkarórák

Ékszerkarórák


Twilight Ereklyék

Twilight Ereklyék


Szuperételek

Szuperételek

This entry was posted at 4:08 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 megjegyzés

igazad van

2009. július 30. 10:30

Megjegyzés küldése