Fehér mágia  

Posted

Írta: Yohanna


"Kikényszerítheti az ember a saját szerencséjét? -Igen! Ha legyűri az ellenségeit."

"A lélek képzelőereje következtében a szó testet ölt." -Paracelsus-

A mágia feltétele, hogy uralni tudd gondolataidat, mellyel hatást tudsz gyakorolni másokra, és meg tudod védeni magad az idegen befolyásoktól.

A mágia alapja a hit, mely mindenható, és hegyeket mozgat... A külső erők segítségül hívása minden esetben nagy felelősséggel jár, ugyanis az avatatlan kézben lévő gyeplő könnyen válik hurokká. Tudásunk, hatalmunk és erőnk más embertársunk ellen felhasználva már fekete mágia. Minden esetben számolnunk kell a visszaütés veszélyével, ugyanis ellenvarázslással vagy védő amulettel szemben már hatástalan a varázslatunk. Ma már bizonyított tény, hogy a gondolat erejével komoly eredményeket tudunk elérni /kvantumfizika/. Eredményesen használhatjuk célunk eléréséhez az életünk minden területén. Sokan rendelkezünk ilyen tapasztalatokkal, csak lehet, hogy nem vagyunk tudatában, esetleg annyira szkeptikusan gondolkodunk, hogy a véletlenek egybeesésének véljük az eseménysorozatokat. Véletlenek pedig nem léteznek!

Az erő, az energia mindenhol körülvesz bennünket, csak nem figyelünk rá. Mérhető, befolyásolható, magunk és mások ellen, vagy javára fordíthatjuk.

Érezhető a templomok hatalmas energiája: belépve a finom anyagi energiák azonnal a hatalmukba kerítenek mindenkit.

Az energiavámpírok felélednek mellettünk, lecsapolják energiánkat, fáradtak, kimerültek leszünk. Sok esetben ez az oka annak, hogy akár tudatlanul is, de kerülünk embereket a környezetünkben, ellenszenvesnek tartjuk. Van egy ismerősöm, aki roppant kedves velem, mindig örül, ha találkozunk, de két lépést hátrébb kell állnom, hogy el tudjam kerülni azt a bizonyos negatív lelki támadást... Kellemetlen, de nem szeretem, ha lecsapol...

Ha belépsz egy helyiségbe, egy otthonba, egy boltba, ott is érzed az energiát. Van ahol szívesen időzünk, máshol alig várjuk, hogy kijussunk... (Vannak boltok, ahova nem megyek be soha többet, mert a negatív energia annyira zavar) Érezni fogod te is, csak legyél kicsit figyelmesebb.

"Spiritus Magus" a mágikus szellem. Sok ember saját maga képes kapcsolatba kerülni ezzel az energiával, sikeresen használja céljai eléréséhez. Mások szellemi közvetítőket kérnek meg (nem kevés pénzért) ami minden esetben kétélű dolog. Gondolataink uralásával, irányításával bármit elérhetünk, amit csak akarunk. Nem kell hozzá mágus, kártya, jóslat, pénz... Amulettekkel mindig megvédhetjük magunkat, varázslatokat, praktikákat mi is tudunk alkalmazni. Mivel a mágia a gondolat erejét használja, az erő minden esetben benned van!!! A fejedben, a szívedbe, a lelkedben. Csak vedd észre, hidd el, és hozd a felszínre. Nem kell avatott mágusnak lenni, hogy a varázslat működjön. A mágikus szellem magába foglalja a fekete és a fehér mágiát is, és ezek az erők minden esetben kiegyenlítik egymást.

This entry was posted at 20:12 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése