A VONZÁS TÖRVÉNYE  

Posted

Írta: Yohanna


Soha ne gondolj arra, amit nem akarsz, hogy megjelenjen az életedben. Ha bevillan, legalább érzelmet ne szentelj neki. Hessegessed el, gondolj arra, amit el akarsz érni a jövőben, természetesen jelen időbe helyezve, mivel csak a jelen van, semmilyen más időzóna nem valós!
Én írtam egy forgatókönyvet az elkövetkezendő életemről. Házat, pénzösszeget, autót... Te is tedd meg. Részletesen, mindent írj bele. Hordozd magadnál, minden este nézd át, őszintén, hittel, adj hálát, hogy mindez a tiéd...

Csak erre gondolj, amikor érzelmileg bajban vagy. Minden nap áramlik feléd a pénz, több, mint elegendő mennyiségben! Tiszta szívvel hiszed, hogy az univerzum teremtő ereje elhozza neked.
A biblia már megírta, ennél nagyobb hit és bizonyíték nem kell. "Legyen Néktek a ti hitetek szerint!"
Mindig erősebbé válik a kívánt dolog, minél több figyelmet szentelsz neki. Ez a törvény. 1-2 hónap, és érezni fogod a javulást, ettől kezdve pedig már nem is akarsz letérni az útról. Ezt az időt szánd rá!!! Ha az akaratod elég erős, a hiedelmeken és hiten hamar túl lehet lépni. Tapasztalatom szerint 4-8 hét alatt kézzelfogható változást tapasztalsz! Ez nem olyan sok idő... Csináld!
Ha csak a jelen tényszerű dolgaiban hiszel, soha nem tudsz túljutni rajta.

Nincs más lehetőséged, nem veszíthetsz semmit.
Egy cél felé, egy jobb élet felé haladjunk mindannyian!

This entry was posted at 20:01 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése