A Tarot alkalmazása

A Tarot nem jóskártya. Nem ad felvilágosítást arra, mi lesz a jövőben, inkább segít abban, hogy a körülmények felismerésével és figyelembe vételével megtanuljunk önállóan dönteni, és ezzel alakítani a saját sorsunkat.
A tarot egyaránt tartalmazza a múltat, a jelent és a jövőt. A nagy arkánum olyan, mint egy térkép, megmutatja a lehetséges utakat, azt, hol állunk éppen, honnan érkeztünk el idáig, és milyen lehetséges útvonalon érhetjük el célunkat. A kis arkánum lapjai jelzőtáblák ezeken az utakon.
Ahhoz, hogy megfelelőképpen tudjuk alkalmazni a lapokat, meg kell értenünk, hogy mindennek van oka, semmi nem véletlen. Az eddigi helyzetünk (mégha ezt nem is látjuk jelenleg) a múltbeli tetteink következménye, és a jövőnk a jelenlegi döntéseink eredménye lesz. Ezt nevezzük Karmának.
A lapok értelmezése mindenkinek egyéni fejlettsége és bölcsességének függvénye. Tarot meditációval az egyes lapok értelmezési köre bővül, mert a személyiség egyre többet lát meg önmagából, miáltal egyre többet képes érzékelni a “tükörben” is.

Yohanna Ékszer Outlet - www.yohanna.hu

Cubic Cirkónia Kristály Szitakötő Aranyozott Medál Tanzanite

2 950 Ft

Cubic Cirkónia Kristály Szitakötő Aranyozott Medál Tanzanite

INGYENES SZÁLLÍTÁS

[Részletek...]

This entry was posted at 5:31 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése