ÚJ ÉLET  

Posted

Új élet

Írta: Yohanna

Ha a jelenlegi állapotodra figyelsz, jövőd nagyjából ugyanígy fog alakulni.
Ha nem változtatsz az életviteleden, a gondolkodásodon, hiába keresed a titkot, soha nem találod meg.
Ha vizuálod a szép autót, ékszereket, házat, attól még nem kapod meg. Tudod miért? Mert tudatalattid tudja, hogy csak a havi fizetésed van, és abból nem futja... Szépen hangzanak az erről szóló könyvek, de sajnos én is éveket pazaroltam el az életemből. Az igazi titok a hit.
Amit elhisz az elméd, azt megadja! A vonzás törvénye működik, de csak igaz hited eredményét tapasztalhatod meg a valóságban.

Hitedet kell hát kézbe venned, és átírni a tudatalattidban. Ez nem egyszerű. Éveket elpocsékolhatsz a kísérletezésre, ha akarod. Vizuálhatsz, álmodozhatsz, átírhatod bankszámlakivonatodat, csak nyugodtan... Akkor sem fogsz előre jutni. Hited, szüleid belédsúlykolt nézetei, házastársad, anyagi körülményed, félelmeid mind-mind befolyásolnak Téged. Sajnos, ez TÉNY!

Legbensőbb hitünk, ami sok esetben nem is ismeretes számunkra, irányítja életünket. Gyermekkorban raktározódott elménk legmélyére. Ha megtalálod, szembe tudsz nézni vele...

Elemezd ki életedet:

- Milyen körülmények között élsz most?

- Milyen "keresztet" kell cipelned: betegség, balszerencse, munkahelyi problémák, anyagi veszteségek, balszerencse...

- Mi az igazi problémád az életedben?

- Mit kellene megtanulnod ez által az életben?

- Mik a félelmeid, fóbiáid és miért?

- Mely élethelyzetek ismétlődnek az életedben? (rossz társkapcsolatok, hitelek, munkahelyek elvesztése, folyamatos balszerencsék...)

Ha ezekre a kérdésekre őszintén válaszolsz, rá kell jönnöd, milyen belső téves hitvallással, elmélettel, hittel kell szembenézned. Ezeket az "irányítópaneleket" kellene felkutatnod, a felszínre hoznod, átértelmezned és elengedned! A múlt uralkodik feletted, de ha megérted, hogy csak a jövő számít, a boldog, gondtalan élet vár rád. Húzz MA egy vonalat, és hagyj hátra tudatosan mindent, ami elmúlt!!!!!

Nem lényeges, ki mit mondott, mit tett ellened, mit csináltál, mit rontottál el... VÉGE! Elmúlt. Nem tudod meg nem történté változtatni, ezért nem kell a továbbiakban rágódnod rajta.

FONTOS: MINDEN JÓ ÉS ROSSZ ÉLETHELYZET KELLETT AHHOZ, HOGY TANULJ. FELISMERD AZ ÚJ UTAT . NE SAJNÁLJ SEMMIT, FEJLŐDÉSEDHEZ, FELISMERÉSEIDHEZ ERRE A TANULÁSI FOLYAMATRA SZÜKSÉGED VOLT. ENGEDD SZABADON A MÚLTAT, MERT:

" A MÚLT MÁR NINCS, A JÖVŐ MÉG NINCS, CSAK A JELEN VAN." NINCS MÁS IDŐDIMENZIÓ.

Írj új forgatókönyvet, ne törődj senkivel és semmivel, haladj a célod felé. Ezt a laza, nyugodt lelkiállapotot kell elérned rengeteg akaraterővel, kitartással, álhatatossággal. 2 hónapon belül érezni fogod a változást: valahogy kezdenek megoldódni a dolgaid, kedvesebbek az emberek, látod az alagút végét. Ne vedd túl komolyan az életet: "Semmi nem jó, semmi nem rossz, csak van." Bármilyen élethelyzetet könnyedén tudsz kezelni ezzel a hitvallással. Ha nem segíti előmeneteledet egy esemény, ember, gondolat, bátran menj tovább...

UI: soha ne félj semmitől, nem eshet bajod, ha TE nem akarod!

Angyali Kristály Gyógyítás

Gyógyulás Angyali Szinekkel, kristályok és angyalok segítségével! Minden arkangyal más színben ragyog. A különböző színű kövek, kristályok és ékszerek segítségével hívhatjuk az arkangyalokat, és közeli kapcsolatba kerülhetünk velük. Ezeket a talizmánokat mindig magunknál tarthatjuk, ezzel...

Bővebben

This entry was posted at 20:02 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése