Angyali tanácsok  

Posted

Angyali tanácsok


Védjük meg magunkat a támadások és a negatív energiákkal szemben. Hunyjuk be szemünket és képzeljük el, amint egy tojás alakú fehér fény gömbben vagyunk. Ezzel a fehér mezővel egy angyali energiát húzunk magunk köré, mellyel minden bántó szándék hatástalan marad.

Soha ne vásároljunk ócskásnál bútorokat, használati tárgyakat, mert magukkal hurcolják otthonunkba negatív energiáikat, tulajdonosainak pszichikai stresszét.

Zálogházból hazavitt ékszerek is hordozzák tulajdonosuk érzelmi válság érzetét.

Soha ne tartogassunk otthonunkban régi, hibás, felesleges holmikat. Selejtezzünk, ajándékozzunk, mindegy, de csak a számunkra melegséget, örömöt okozó tárgyakkal vegyük körül magunkat. Hívjuk angyalunkat, ha bajban vagyunk. Kérjük őrangyalunkat este, hogy segítsen. Bármit kérhetünk, minden esetben tudtunkra hozzák a választ. Egy belső hang, egy apróhirdetés, egy véletlen esemény megszervezésében profi segítők lehetnek.

Párunk karika gyűrűjét vagy ka róráját kezünkben tartva kapcsolatba tudunk lépni az Ő Őrangyalával. Kérdezz egy kérdést, világosan, pontosan fogalmazd meg, és a válasz beugrik egy kép formájában. Lecsendesült, tiszta elmével pár perc alatt megkapod a választ. Számomra döbbenetes eredménnyel járt, nem is gondoltam volna arra a helyzetre...

Falunkon látható képeink, fényképeink minden esetben hatalmas befolyással vannak életünkre. Mindig értékeljük ki a látottakat, mielőtt felakasztjuk. Mindig biztonságot, gazdagságot, szeretetet ábrázoló képekkel vegyük körül magunkat. Tudatalattink akkor is dolgozik, amikor nem is figyelünk rá.

Minden embernek van küldetése, ami miatt a Földön élhet ideiglenesen. Kérjük angyalunkat este, hogy mondja meg elfelejtett élet célunkat álmunkban. Ha szerencsénk van, reggel tiszta emlék képekkel ébredünk. Én többször megálmodtam már egy élet helyzetet, ma már tudom, hogy angyalom küldte. Előző életem utolsó percét tartalmazza. Rengeteg összefüggés és véletlen van az életemben, de már tudom, mi miért történik. Félelmetes, de igaz. Indakolatlan, és érthetetlen félelmünkre ébredünk így rá.

Minden esetben segítenek angyalaink, ha hiszed, ha nem, csak tudnunk kell fogadni üzeneteiket. Legyünk nagyon csendesek és figyelmesek, írjuk le álomfoszlányainkat, mer minden apró részlet egy egy válasz kérdésünkre. A megérzések, belső hangok, álmok általában mindig angyali üzenetek. Kérdezzünk és figyeljünk.

Angyali tanácsok

This entry was posted at 20:06 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése