Lefelé Haladó Spirál  

Posted

Lefelé Haladó Spirál


A "lefelé haladó spirál" maga a Vonzás Törvénye működés közben. Másképpen szólva, minden egy kis negatív gondolattal, félelemmel kezdődött. Azután több gondolat csatlakozik hozzá, több ember, több beszélgetés, figyelem, esemény... amíg végül egy nagyon erős, kivédhetetlen negatív élethelyzet alakul ki. Komoly kihívás ilyen esetben nem tudomást venni az eseményekről, tényekről, de ha nem teszed meg, lehúz magával. Más szóval, amikor fáj a fejed, nehéz egy egészséges boldog testre gondolnotok. Szélsőségesen negatív szituációban inkább a figyelem elterelést javasolom.Csupán azzal, hogy a gondolataitokat egyre több olyan dologra irányítjátok, amiket akartok, a gyorsan mozgó "lefelé haladó spirált" gyorsan mozgó "felfelé haladó spirálra" cserélhetitek fel.

Persze ezért tenni kell. A siker felé vezető út tele van kövekkel, akadályokkal... Azért nem változtatsz a helyzeteden, mert félsz ezektől az akadályoktól.
Ha szegény vagy, próbálod elkerülni a problémákat, az akadályokat, a kihívást, de arra nem gondoltál, hogy szegénynek lenni a legnagyobb kihívás!
Becsapod magad, saját magadnak okoztad ezt a helyzetet! Tegyél már végre valamit. Így akarsz egész életedben élni? Mit lát a gyermeked? Mit tanul tőled? Siránkozol , hogy sajnáljanak, és mindenki mást okolni a sorsodért! Gratulálok!

Ha úgy gondolod, hogy ebből elég, tanulj. Ha szegény vagy, és hónapról-hónapra élsz, valamit nagyon rosszul tudsz!

Lefelé Haladó Spirál

This entry was posted at 20:04 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése