Pénz  

Posted

Az ok és okozat törvénye szerint: semmiből nem lesz semmi! Minden összefügg mindennel, nincsenek véletlenek, minden esetben saját elménk áldozatai vagyunk. Anyagi helyzetünk életszemléletünktől, hitvallásunktól, a pénzről alkotott véleményünktől függ. A gazdagok szeretik a vagyont, a pénzt, tudják, hogy mindig bőségesen a rendelkezésükre áll... Bármit megvehetnek, vannak kitűzött céljaik, mernek kockáztatni, kihasználják a lehetőségeket, tanulnak, dolgoznak, nyitott szemmel élnek. Nem panaszkodnak, hanem cselekednek... Nem várják a csodát, inkább megteremtik, felkutatják a pénzforrást.

Hisznek magukban, képességeikben, a boldog és gazdag életben. Minden nap úgy élnek, úgy cselekednek, úgy gondolkodnak mint a milliomosok, ezáltal nem is kaphatnak mást, mivel hitük szerint vonzzák a jólétet. Befektetéseket keresnek, nem siránkoznak. Tisztelik a gazdagokat, akik tettek azért, hogy legyen mit a tejbe aprítani, nem szidták őket. (itt nem a sikkasztásra, bűnözésre gondolok természetesen)
A valóban sikeres emberek BOLDOG emberek akikben valódi öröm él, és élvezik a mindennapokat.
Szinte mindegyikük nehéz körülmények között kezdte, de hitt egy álomban, volt célja, kitartása, ereje...
Sorsod mindig egy gondolattal kezdődik. Gondolattal, hogy megváltoztatod az életedet, mely kemény hitté alakul, hogy meg is tudod csinálni.

Ha mindenkinek csak panaszkodsz, ha állandóan a pénz hiányára gondolsz, ha nem tudod elképzelni, hogy neked is lehet vagyonod, ha nem mersz cselekedni soha de soha nem kaphatsz semmit az élettől.

"Legyen néktek a TI hitetek szerint." Írja a Biblia. Ez az élet nagy Titka. Bármiben hiszel, az ok és okozat törvénye szerint meg kell , hogy kapd.

Félelmeid, hiedelmeid gátolnak abban, hogy annyi pénzed legyen, amennyit akarsz.

Könyvemből megtudod, hogyan győzd le félelmeidet, mely minden tettedre és egész sorsodra kihat!
"Érezd a félelmet, és tedd meg azért is." -Susan Jeffers-

This entry was posted at 20:09 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése